• Morate uneti minimum 3 karaktera

  • Moj Nalog
  Prijavi se

  Ideja i realizacija

  Vođeni estetikom, prirodom i ljubavlju prema biljkama, sa ciljem da učinimo svoje okruženje prijatnijim i zdravijim mestom za život, krajem 2014. počeli smo da pravimo saksije. Od nekog čudnog materijala, koji liči na kamen ali nije težak, krive, debele, ali originalne.

  Naš trud su prepoznali prijatelji, prijatelji njihovih prijatelja i počeli su da naručuju, što za poklon, što za dom, dekorativne, unikatne i pre svega drugačije saksije, činije i svećnjake. Vetar u leđa koji su nam udahnuli pozitivnom energijom i komentarima, dao nam je energije da uz redovan posao kojim se bavimo, razvijemo i svoj hobi i podignemo ga na jedan novi, viši nivo.
  Kako se posao lagano razvijao, shvatili smo da se naše saksije sjajno uklapaju sa kaktusima i sukulentama, da jednostavno "ožive" i dobiju svoj smisao kada ubacimo biljke u njih. Uz par srećnih okolnosti, otvaramo radnjicu u centru grada, a direktan kontakt sa našim mušterijama daje nam pregršt novih ideja.
  Svakodnevno učeći, usavršavamo recepturu materijala, otkrivamo nove načine završne obrade, otvaraju se nove mogućnosti, a sjajan tim ljudi čini da se ovaj posao lako i sa zadovoljstvom obavlja i napreduje iz dana u dan.  Img With Overlay

  materijal i proizvodnja

  Materijal od koga izrađujemo naše proizvode je mešavina prirodnih materijala gde je osnovno vezivno sredstvo cement. Ostali sastojci koje koristimo daju materijalu lakoću, boju, teksturu, ali i paropropusnost koja biljkama omogućava da "dišu" i da se osećaju kao u prirodnom okruženju. Zaštitili smo ih od vremenskih uticaja lakom za kamen na prirodnoj bazi sa dodatkom pčelinjeg voska, od sjajnog, malog, domaćeg proizvođača. Jako nam je bitno da u svakom delu proizvodnog procesa koristimo materijale koji su proizvedeni u Srbiji i da na taj način podržimo (koliko mi to možemo) razvoj preduzetništva. Iskreno nas obraduje kada vidimo napredak poslovanja naših stalnih dobavljača i saradnika.

  Svi proizvodi su ručno izrađeni u našoj radionici, bez upotrebe mašina i štetnih aditiva, a proces sušenja se odvija prirodnim putem. Zbog zahtevnog načina manuelne proizvodnje, svojstava materijala ali i završne obrade, ne možemo da napravimo dva potpuno identična proizvoda, što svaki od njih čini svojevrsnim unikatom. Razlike jesu minimalne, ali ih ima i ogledaju se u visini, širini ili pak sitnim nepravilnostima prilikom zavšne obrade.


  Loading...